Profilet

Lifetime warranty

Product features

Kompleti është krijuar për përdoruesit më kërkues që punon me energji elektrike të drejtpërdrejtë. Një shumëllojshmëri mjetesh të dizajnuara mirë vendosen në këllëfë tekstili të gjerë e të qëndrueshëm dhe paketohen në një çantë me rrota ultra-rezistente. Doreza e qëndrueshme kontribuon në lëvizshmëri të madhe.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i veglave VDE,premium 628819 1018A 42 13800
Çantë për vegla me rrotë 1113 460x270x400 1
Çelës i hapur i izoluar 110/2VDEDP 10, 13, 14, 17, 19, 22 6
Çelës i mbyllur, i izoluar 180/2VDEDP 10, 13, 14, 17, 19, 22 6
Izoluar gjysma shtrëngojë kthyeshëm " 190.1AVDEDP 1/2" 1
Vazhduese 1/2",izoluar 190.4/2VDEDP 1/2"x125, 1/2"x250 2
Dorezë e lakuar 1/2", izoluar 190.5/2VDEDP 250 1
Çelsa 1/2" të gjatë 12 këndësh,izoluar 190/2LVDEDP 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 22, 24 9
Thikë për zhveshjen e kabllbove,izoluar 385AVDEDP 180 1
Thikë për zhveshjen e kabllove me tehë të kthyer 385H 4 - 28 1
Dana të kombinuara,izoluara 406/1VDEBI 180 1
Dana papagajka,izoluar 447/1VDEBI 240 1
Dana anësore të forta për prerje,izoluara 466/1VDEBI 180 1
Prerëse "POWERSHARK" 467SHARK/4P 250 1
Dana për zhveshjen e kabllove,izoluara 478/1VDEBI 160 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Dana për kabllo,izoluara 580/1VDEBI 230 1
Kaçavidë e rrafshët me izolim VDETBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 4
Kaçavidë kryq (PH) e izoluar VDETBI 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Testues i tensionit 220-250 V 630VDE 0.6 x 3.5x180 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë