Set i veglave premium për servisimin e kompjuterëve

#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i veglave premium për servisimin e kompjuterëve 627012 1016B TX 6 - 150 39 3703
Dana të kombinuara elektronike 406/4E 120 1
Dana elektronike për prerje anësore 461/4E 115 1
Dana të kombinuara 406/1BI 180 1
Dana per prerje anësore 461/1BI 160 1
Dana për lidhje telefonike 427/4DG 1
Thikë univerzale (Skallper) 556B 160x18 1
Kaçavidë plus (PH) TBI i shkurtë 626TBI PH 2x25 1
Kaçavidë i rrafshët TBI,i shkurtë 627TBI 0.8 x 4.0x25 1
Kaçavidë e rrafshtë për elektronikë 605E 0.25 x 1.2x60, 0.23 x 1.5x60, 0.3 x 1.8x60, 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x100, 0.5 x 3.0x150, 0.8 x 4.0x100, 0.8 x 4.0x150 8
Kaçavidë kryq (PH) elektronikë 615E PH 000x60, PH 00x60, PH 0x60, PH 1x80 4
Kaçavidë plus (PZ) për elektronikë 625E PZ 0x60, PZ 1x80 2
Kaçavidë me TX profil per elektronikë 621E TX 6, TX 7, TX 8, TX 9, TX 10, TX 15, TX 20 7
Kaçavidë e rrafshtë TBI 605TBI 1.2 x 6.5x100 1
Kaçavidë kryq (PH) TBI 615TBI PH 0x60, PH 1x80, PH 2x100 3
Magnetizues/demagnetizues 633 52 1
Çekan me shtojca plastike 820 27 1
Limë e rrafshët me dorezë gjysmë e imët 760H1/2S 150 1
Pincetë e rrafshët e lakuar 1343 155 1
LED dritë 2091A 1
Kuti plastike për çelësa vazhdues 981PB4 393x331x95 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë