Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Dizajnuara për montimin dhe mirëmbajtjen e kondicionuar bazë.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set veglash për kondicioner 623947 1015A - 53 11300
Çelës I kombinuar,I hapur dhe I mbyllur I gjatë 120/1 10, 13, 17, 19 4
Çelës i kombinuar me shtrënguese 160/2 10, 13, 17 3
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 17, 19 2
Çelsa 1/2" 12 këndësh,të gjatë 190/1L12p 13, 17 2
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Vazhduese 1/2" 190.4/1 1/2"x125 1
Set imbus, në mbajtëse palosëse 220FH 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 1
Set imbus i gjatë, në kuti plastike 220/3LPH 1
Çelës I rregullueshëm 250/1 150 1
Çelës i rregullushëm 250/1AP 200, 250 2
Prerëse e gypave 358/6A 3 - 16x1/8" - 5/8" 1
Prerëse e gypit 360/6A 3 - 35x1/8" - 1.3/8" 1
Prerëse e gypave 363A 3 - 42 1
Thikë për zhveshjen e kabllove me tehë të kthyer 385H 4 - 28 1
Dana të kombinuara 406/1BI 180 1
Dana grip 429/3 175 1
Dana per prerje anësore 461/1BI 160 1
Dana anësore të forta për prerje 466/1BI 180 1
Dana për kabllo 580/1BI 170 1
Format e copave të kallajit 572R/7PR 280 1
Set kaçavidash VDETBI,në kuti kartoni 603CS6VDETBI 1
Kaçavidë plus (PH) TBI i shkurtë 626TBI PH 1x25, PH 2x25 2
Testues i tensionit 220-250 V 630VDE 0.6 x 3.5x180 1
Thikë univerzale (Skallper) 556A 160x18 1
Metër per matje 710P 5 m 1
Çekan pune 812 300 1
Sharrë 753P 150 1
Set profesional për kontrollimin e automjeteve 2084 240 1
Libell nivelizuese-ALU 1250 400 1
Pajsije për valvola 2042/2 115 1
Kuti plastike për vegla 917A 514x280x260 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë