Product features

Kompleti përmban mjete për punët bazë. Ato vendosen në një çantë të përshtatshme, në të cilën, falë xhepave të shumtë, gjithçka është qartë e dukshme dhe lehtësisht e arritshme. Çanta është prej pëlhure të qëndrueshme dhe mund të mbahet në dorë ose në supe.
  • kompleti përfshin edhe një daltë
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set I veglave bazë për hidraulikë 628822 1013C 29 7400
Çantë për vegla 1112 510x280x310 1
Set imbus për kënde, në kuti plastike 220/3SPH 1
Prerëse e gypit 360/6A 3 - 35x1/8" - 1.3/8" 1
Dana tekefonike të rrafshta 508/1BI 200 1
Dana papagajka me buton 447/1HPP 240 1
Dana per prerje anësore 461/1BI 160 1
Dana te ujit 45 °, modeli Suedez, forma-S 482/6 1.1/2" 1
Dana për armatur betoni 531/4 224 1
Gërshërë univerzale të djathta për llamarinë 563R/7PR 280 1
Kaçavidë e rrafshtë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 3
Kaçavidë kryq (PH) TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Testues i tensionit 220-250 V 630VDE 0.6 x 3.5x180 1
Metër druri 710W 2 m 1
Sharrë 753W 150 1
Çekan pune 812 500 1
Laps- Set 10 copë 1299 180 1
Libell nivelizuese-ALU 1250 300 1
Brushë telore për pastrimin e diskave të frenave 2035 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë