Komplet veglash me karrocë veglash 940EV6

Product features

  • Mjet themelor të vendosur për mirëmbajtje në punëtori riparimin e makinave, shërbimet e agro dhe mirëmbajtjen në industrinë.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Komplet veglash me karrocë veglash 940EV6 621398 1011B - 184 23200
Set i danave dhe çekanave BI në SOS sirtar 964/32ASOS 1
Set i çelsave në SOS sirtar 964/35SOS 1
Set i çelsave vazhdues me aksesorë në SOS sirtar 964/36SOS 1
Set i kaçavidave në SOS sirtar 964/37SOS 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë