Fleta e të dhënave

pdfSet i veglave - 1000T

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Dizajnuara për mirëmbajtjen bazë në instalimet elektro.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i veglave 609330 1000T - 53 9800
Çeles i hapur në të dyja anët 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32 12
Çelës imbus për kënde 220/3S 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Çelës I rregullueshëm 250/1 200 1
Dana të kombinuara,izoluara 406/1VDEBI 160 1
Dana elektrokombinuara,izoluara 420/1VDEBI 180 1
Dana për kabllo kontakti 425/4AB 1.5 - 6x240 1
Dana papagajka,izoluar 447/1VDEBI 240 1
Dana anësore të forta për prerje,izoluara 466/1VDEBI 180 1
Dana për zhveshjen e kabllove,izoluara 478/1VDEBI 160 1
Dana tekefonike të rrafshta,izoluara 508/1VDEBI 170 1
Dana tekefonike të lakuara,izoluara 512/1VDEBI 170 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Dana për kabllo,izoluara 580/1VDEBI 230 1
Kaçavidë e rrafshët me izolim VDETBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x100, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175 6
Kaçavidë kryq (PH) e izoluar VDETBI 613VDETBI PH0x60, PH1x80, PH2x100 3
Testues i tensionit 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140, 0.6 x 3.5x180 2
Gjilpërë goditëse 641/6 5 1
Daltë e rrafshtë 660/6 150 1
Daltë e rrafshë pë elektricista 665/6A 250x12 1
Metër per matje 710P 3 m 1
Sharrë hekuri 750B 400 1
Limë e rrafshët me dorezë 760HB 200 1
Limë gjysmë e rrumbullakët me dorezë e ashpër 761HB 200 1
Çekan pune 812 300 1
Çekan për gurë 817 1000 1
Çekan me shtojca plastike 820 40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë