Ege

Vendosur i Ege, i përafërt - 762/5B

SKU: 612930, Dimensions: - , Quantity: 5

Tool sets

Bëje Egea, gjysmë të qetë - 762/5 1/2S

SKU: 619468, Dimensions: - , Quantity: 5

Tool sets

Bëje Egea, të butë - 762/5S

SKU: 619469, Dimensions: - , Quantity: 5

Tool sets

Garniturë e ashpër në kuti kartoni - 762/5B

SKU: 612929, Dimensions: - , Quantity: 5

Tool sets

Vendosur i Ege, gjysma e qetë - 762/5 1/2S

SKU: 612932, Dimensions: - , Quantity: 5

Tool sets

Garniturë e imët ne kuti kartoni - 762/5S

SKU: 612933, Dimensions: - , Quantity: 5

Tool sets

Vendosur i Ege, i qetë - 762/5S

SKU: 612934, Dimensions: - , Quantity: 5

Tool sets

Bëje Egea, i ashpër - 762/5B

SKU: 619467, Dimensions: - , Quantity: 5

Tool sets
  • I dobishëm

    Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
  • Grip i fortë

    Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
  • Materiale me cilësi të lartë

    Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.