Product features

 • Dimensionet e futjes: 564 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 1x metër për matje (art. 710P) dim.3m
 • 1 x Thikë (skallper) (art. 556A)
 • 1 pc. sharra (art. 753P), l-150 mm
 • skedarë gjysmë të imët l-200 mm: të sheshta, gjysmë të rrumbullakëta, trekëndore, katrore dhe të rrumbullakëta
 • 1 x Çekan për bravandreqës (art. 812), pesha 400 gr
 • 1 pc. çekiç plastik (art. 820), fi 32 mm
 • 1 pc. levë me dorezë (art. 300/2C), l-320 mm
 • 1 pc. fletë matëse (neni 701), 0.05-1/20
 • 1 x furça çeliku (art. 2035)
 • 1 x kapje magnetike (art. 2087)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i veglave në SOS sirtar 623990 964/49SOS - 13 3200
Levë për montimin e gomave me dorezë 300/2C 320 1
Thikë univerzale (Skallper) 556A 160x18 1
Fletë matëse 701 0.05 - 1x20 1
Metër per matje 710P 3 m 1
Sharrë 753P 150 1
Limë e rrafshët me dorezë gjysmë e imët 760H1/2S 200 1
Limë gjysmë e rrumbullakët gjysmë e imtë 761H1/2S 200 1
Limë e rrumbullakët me dorezë gjysmë e imët 763H1/2S 200 1
Limë trekendësh me dorezë gjysmë e ashpër 764H1/2S 200 1
Çekan pune 812 400 1
Çekan me shtojca plastike 820A 40 1
Brushë telore për pastrimin e diskave të frenave 2035 1
Pajisje fleksibël për kapje me magnet 2087 1 1
SOS mjet tabaka për 964/49SOS VL964/49SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë