Aplikacije

Odkrijte aplikacije in orodja, ki vam bodo pomagala do zabavnejšega, enostavnejšega in bolj učinkovitega dela. Za vas razvijamo rešitve, s katerimi boste lahko na interaktiven način poenostavili iskanje in uporabo našega ročnega orodja. Snovali smo jih na podlagi vaših zahtev, potreb in želja, zato v naš nabor storitev nenehno integriramo nove rešitve, ki bodo še bolje izkoristile in predstavile potencial našega orodja, vam pa bodo bistveno poenostavile delo in zabavo pri delu.

List of our Apps

Unior 3D Configurator


Predstavljamo vam nov popoln način za postavitev modularnih delovnih pultov in organizacijo delavnic po meri! Unior 3D Configurator vam ponuja po meri narejeno rešitev, ki vam omogoča, da boste lahko svojo sansko delavnico ustvarili v samo nekaj minutah.

Spoke tension app

Naše prvo virtualno kolesarsko orodje – aplikacija Spoke Tension. Zmogljivo orodje je zasnovano posebej za merilnik napetosti naper Unior 1752/2. Nudi vam naprednejšo uporabo merilca napetosti naper in pomaga pri natančnejši sestavi obročnikov. Aplikacija deluje na kateri koli napravi, naj bo to mobilna naprava, prenosni, namizni ali tablični računalnik, zato je aplikacija vedno na voljo tam, kjer jo potrebujete. Aplikacija je enostavna za uporabo, omogoča prikaz podrobnosti o sestavi obročnika in možnost tiskanja detajlnih podatkih sestave obročnika.

Memory


Popeljite zabavo na povsem novo raven. Preizkusite svojo raven koncentracije in hitrega razmišljanja, medtem ko tekmujete za privlačne praktične nagrade med številnimi igralci, tekmeci in nasprotniki z vsega sveta. Torej, naj se boj začne in naj zmaga najboljši tekmovalec!

Torque wrench app

To further enhance what we offer to Unior hand tool users and to make it easier for them to use Unior products, we have recently introduced a new feature: a download program for downloading data from the 266 series electronic torque wrenches.