Konfigurator

UNIOR 3D KONFIGURATOR

Predstavljamo vam dovršen način za postavitev modularnih delovnih pultov in organizacijo celotne delavnice po meri! Unior 3D Konfigurator omogoča našim strankam lažjo in bolj pregledno nakupovalno izkušnjo, predvsem pa slednjo popolnoma prilagojeno njihovim potrebam in željam.

banner-900x465px.jpg

Celovit in dovršen način za postavitev bodisi modularnih delovnih pultov ali organizacijo celotne delavnice po meri bo našim strankam tako omogočil vpogled v svoj delovni prostor in lažjo predstavo o izbiri Unior izdelkov.

ikona1.jpg
Namenjen je tako končnim uporabnikom kot poslovni javnosti
ikona2.jpg
Povsem brezplačen
ikona3.jpg
Postavitev praznega delovnega mesta v meri, z izrisom ovir, kot so okna, vrata, …
ikona4.jpg
V realnih dimenzijah celovita izbira Unior delovne opreme (pulti, vozički, …)
ikona5.jpg
Oddaja povpraševanje le v nekaj korakih
ikona6.jpg
Možna hramba izrisa in excell specifikacije na svojem računalniku

Konfigurator za poslovno javnost
Poseben način uporabe Unior 3D Konfiguratorja pa smo v Programu Unior ročno orodje namenili poslovnim partnerjem, ki lahko ob registraciji svojega podjetja omenjeni konfigurator uporabljate tudi za več svojih strank.
Registrirani uporabniki si namreč lahko izvozite narejen projekt mimo t. i. »ticketing« sistema in kupcu direktno pripravite ponudbo (npr. v trgovini ali pisarni). Na ta način mu lahko poleg celovite Unior ponudbe predstavite in svetujete tudi okrog postavitve delovnega prostora in njegove praktične funckionalnosti.Navodila za uporabo si lahko preberete na tej povezavi.: PDF I REWO