Пакување

A
kartoncek.jpg

Мала картонска картичка

Алатката е прикачена на картонска картичка. Спакувани во количини од четири парчиња во ламинирана преклопна кутија за транспорт.
B
Kartoncek-s-plasticnim-nastavkom.jpg

Мала картонска картичка со пластичен додаток

Алатката е прикачена на картонска картичка со пластичен додаток. Спакувано во количини од четири парчиња во ламинирана преклопна кутија за транспорт.
C
kartoncek-z-gumico.jpg

Картонска картичка со вратоврска

Алатката е прикачена на картонската картичка со вратоврска.
D
namenski-ovitek.jpg

Специјален плик

На алатот има посебен плик и тој е дополнително спакуван во про transparentирно пакување LD-PE.
E
kartoncek-s-pvc-rokavom.jpg

Картонска картичка со LD-PE ракав

Алатката е прицврстена на картонската картичка за закачување и е дополнително заштитена со про transparentирен LD-PE ракав.
F
Splosna-kasirana-embalaza.jpg

Општи ламинирани кутии

Ова пакување се користи за производи со пакување подготвено за малопродажба. Пакувањето е отпечатено со општ дизајн на Униор. Се користи за заштита на производите за време на транспортот.
G
Namenska-skatla-2.jpg

Специјални дизајнирани кутии

Објаснета е функционалноста на рачните алатки.
H
Kartoncek-z-gumico-in-splosna-kasirana-embalaza.jpg

Картон со сигурносна вратоврска и спакуван во општи ламинирани кутии

Картонска картичка со сите потребни информации за производот е прикачена на алатките со сигурносна вратоврска. Спакувано во општо ламинирано пакување.
K
nadkarton.jpg

Транспорт кафеаво пакување

Транспортно кафеаво пакување се користи за пакување и заштита на поголеми и потешки производи.
P
plasticni-etui.jpg

Пластичен паричник

Алатките се пакуваат во пластичен паричник со дупка што им овозможува да бидат обесени од единечни или двојни куки. Горната страна на случајот е про transparentирна за полесно идентификување.
S
Plasticna-skatla-2.jpg

Пластично куќиште

Алатките се спакувани во пластична кутија за полесно чување и заштита.
T
Torbice-s-transparentnim-rokavom-2.jpg

Чанти со про transparentирен ракав

Комплетите алатки во торбите се во про transparentирен ракав со катанец и ознака во боја што прикажува список на алатки во комплетот.
V
Vrecka-2.jpg

Паричник

Алатките се пакуваат во вреќа или ракав LD-PE.
Z
Splosni-ovitek-in-pvc.jpg

Општ плик во ракав LD-PE

Алатките се пакуваат во општ плик од ламиниран картон со сите потребни информации за производот и се вметнуваат во про transparentирен LD-PE ракав.
X
raznovrstno.jpg

Различно пакување

Различна амбалажа се користи за пакување на сите други големи алатки кои не припаѓаат на други групи на амбалажи (алати на палети, во дрвена кутија, итн.).