Blank tray for wide work bench drawers 562×570×40

vl990WD-NEU

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифратежинадимензија 
627109361562 x 570 x 40
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција