vl990ND-NEU

Информативен лист

pdfSOS влошка за 990ND - vl990ND-NEU

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифрадимензијатежина 
627110374 x 570 x 40254
628911374 x 570 x 30186
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција