SOS влошка со прегради за тесни фиоки во ормар за алат

VL990ND1

Атрибути на производот

 • Димензии на прегради: 2x дим. 70x95mm
 • Димензија на влошката : 374 x 570 x 40 mm
 • Компатибилни со фиоки од работнати маси 990ND
#title#
шифраДолжинаШиринаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
62558937457040126
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.