SET.PB.990HPBMOD

Атрибути на производот

Постави вклучуваат:

 • база рампа 450x210mm
 • пластични кутии димензии 60x60x50mm 2 парчиња, 90x60x50mm 5 парчиња, 120x60x50mm 3 парчиња, 90x90x50mm 1 парче, 120x120x50 1 парче и 180x90x50мм 1 парче
#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
627395450
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.