PB.990HPBMOD

Атрибути на производот

  • сет на модуларен држач за малопродажба со пластични кутии и базна пада е под код 627604

Информативен лист

pdfпластична кутија - PB.990HPBMOD

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаШиринаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
627379606050166
627380906050252
6273811206050316
627382909050331
62738312012050490
6273841809050540
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Квалитетен лим

    Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
  • Иновативен дизајн

    Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
  • Прегледно сместување на алатот

    Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.