2035

Атрибути на производот

 • за чистење дискови при замена на облоги на сопирачка, како и за чистење на други метални делови на моторот
 • многу тесниот профил на четката овозможува пристап во тешко достапни места и при ограничен простор
 • Кочењето предизвикува абење на облогите на сопирачката и на другите делови од системот за кочење. Пред замена на облогата треба да се отстранат наслагите кои се создаваат со трошење на облогата во текот на кочењето

Повеќе за производот

Профили

Видео презентацијаДоживотна гаранција

#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
61973973
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.