721/6

Атрибути на производот

 • куќиште од сиво лиено железо
 • ковани челусти од јаглероден челик за алат, појачан и кален
 • лакирано куќиште, подмачкани челусти со антикорозив, други делови цинкувани
 • вретено заштитено од оштетувања
 • уни ПРО водилки обезбедуваат прецизно работење на подвижните делови
 • оваа стега може лесно да се комбинира со подвижно постоље

Повеќе за производот

Профили

Сила на стисокДоживотна гаранција

#title#
шифраШиринаД макс.ДолжинаМаксимален дијаметар на цевкаДодатна должинаДебелинаШиринаДодатна должинаДебелинатежина-- prazen stolpec -- 
6215648010021511 - 35464228641133500
62148112516033617 - 627366449517614400
62156715019040020 - 6688805311721124200
62157020022046124 - 80103936214026537800
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Accessories

Резервни делови

 • Прирачни

  Широкиот ранг на алати се наменети за различни целни групи на корисници. Стегите обезбедуваат брзо и едноставно стегање.Тркалата за сечење и брусење се создадени за работа и со цврсти и со меки метали, пластики, итн.
 • Моќен фат

  Алатите на Униор за силен фат се разликуваат по тоа што обезбедуваат силен фат на предметите на кои се работи без повреда. Водилките во стегите овозможуваат прецизно движење на челустите со брзо - подвижната рачка. Монтажата на ротационите основи овозможуваат да се прилагоди на предметот на кој се работи.
 • Материјали со врвен квалитет

  Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.