991HD

Атрибути на производот

 • Цврста и издржлива конструкција на кабинетот
 • Димензии на кабинетот
 • 6 фиоки : 2 со димензии L1106 × W596 × H72 mm и капацитет од 90кг и 4 со димензии L1106 × W596 × H198 mm и капацитет 180 kg
 • Вкупен обем на волумен : 522 литри
 • 100% извлекување на фиоката со висококвалитетни шини со лагер
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • Блокирачки систем кој спречува истовремено отварање на повеќе фиоки. Кога ќе се отвори една фиока, сите други се заклучени и неможат да се отворат, што спречува фиоката да се преврти.
 • Прилагодување - поделете ги фиоките со употреба на преградите според Вашите потреби.
 • направен од специјален ПЛУС челичен лим
 • обоена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаШиринаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
62825711217001304215000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Accessories

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.