990PNE

Атрибути на производот

 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • Поддршката за напојување за модуларен работна маса вклучува 2 макари (електрични и црево) со поврат на пролет.
 • Електричниот кабелски ролна вклучува 10m кабел 3x1,5mm2 за 220V.
 • Ролна за црево вклучува црево во должина од 10м, внатрешен дијаметар 8мм, надворешен дијаметар од 12мм, 1/4 "конектор Максимален работен притисок 12 бари.
 • Долниот дел со врати и полица во внатрешноста.
 • Ремените се достапни и како поединечни статии; ролерот на цревото под шифрата 627387 и електричниот кабелски ролна под шифрата 627387. Материите може да се монтираат на потпорниот дел од модуларната работна маса со помош на пневматскиот држач, шифра 627372.
 • брава со клуч вклучува и привезок
#title#
шифраДолжинаШиринаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
62564647565087033000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Accessories

Резервни делови

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.