Елемент за чистење (држач за хартија ) за модуларен работен пулт

990BIN

Атрибути на производот

 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • Со 2 повлечете фиоки.
 • Во горната фиока може да се стави хартиена лента од max.fi 270mm и макс. должина 380mm. Има и место на задната страна на фиоката за резервното хартија.
 • Најниската фиока има 2 поделени контејнери за ѓубре, вкупен волумен од 50 литри; првиот сад има можност да го стави ѓубрето низ вратата на вратичката на предната страна на фиоката.
 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
#title#
шифраДолжинаШиринаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
62565547565087050000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.