990.MD

Атрибути на производот

 • материјал: специјален челичен лим 1,25мм
 • монтажа на перфориран ѕид на Униор под 13 °
 • монтажа со две завртки M6x10mm
 • товарен капацитет 10кг
 • Носителот има повеќекратна употреба. Можете да го користите со пластични кутии со помош на основната рампа. 480x210mm (код 627385). Можете да ги користите пред подготвени сет на кутии или можете да изберете свој кутии и да се создаде свој сет.
 • сет на модуларен држач за малопродажба со пластични кутии и базна пада е под код 627604

Информативен лист

pdfМодуларен држач - 990.MD

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаШиринаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
627371460226581654
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.