981K1/2

Атрибути на производот

 • empty tool box designed for storing and carrying of tools
 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • closing mechanism with integrated handle
 • box delivered without tool tray and tools

Информативен лист

pdfМетална касета - 981K1/2

Профили

Lifetime warranty

#title#
шифраБр.LenghtWidthHeightтежина-- prazen stolpec -- 
6019541/2"448198541456
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.