969S

Атрибути на производот

 • омотот на коферот направен од отпорен АВЅ материјал
 • робусна алуминиумска рамка со заштита од остри ивици
 • две клип брави на заклучување
 • брава со шифра
 • променлива долна влошка
 • внатрешна димензија: L460 x B355 x H180 mm
 • волумен: 29 l
 • носивост: 25 kg

Внатрешност:

 • деллив документ на капакот (формат А4)
 • Куферот за алат вклучува 2 променливи плочи за алат ( двострани со 22 џебови за алат и еднострани со 15 џебови за алат )
 • Променлива долна лента со 2 разделувачи, 4 парчиња адаптери и 2 средни капачиња за разделувачи
 • Вклучени се упатства за употреба за прилагодување на долната фиока со разделувачи

Информативен лист

pdfКуфер за алати - 969S

Повеќе за производот

#title#
шифраДолжинаШиринаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
6216315004202004200
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.