969L

Атрибути на производот

 • мобилна касета со телескопска удобна рачка
 • омотот на коферот направен од отпорен АБС материјал
 • груба алуминиумска рамка со заштита на острите ивици
 • две клип брави на заклучување
 • брава со комбинација
 • променлива долна влошка
 • внатрешна димензија:L485 x B370 x H200 mm
 • волумен: 36 И
 • товар: 30 кг

Внатрешност:

 • деллив документ на капакот (формат А4)
 • Куферот за алат вклучува 2 променливи плочи за алат ( двострани со 22 џебови за алат и еднострани со 15 џебови за алат )
 • Променлива долна лента со 2 разделувачи, 4 парчиња адаптери и 2 средни капачиња за разделувачи
 • Вклучени се упатства за употреба за прилагодување на долната фиока со разделувачи

Информативен лист

pdfКуфер за алати - 969L

Повеќе за производот

#title#
шифраДолжинаШиринаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
6216335154452606400
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.