955IND1

Атрибути на производот

 • намена: производна индустрија, сервис-продавници за автомобили, лабораторија,...во ситуации каде мерењата се спроведени на компјутер
 • горните ормари се погодни за монитор ( внатрешната диманзија е 625х290х430 mm)
 • дрвена букова плоча со дебелина од 20 mm
 • фиока за тастатура со димензија 560х450х40 mm
 • во ормарот тоа е место за компјутер и дополнителна опрема. Можно е да се прилагоди полицата во 6 различни позиции. Внатрешните димензии на ормарот се 635х630х810
 • изработен од високо квалитетен метален лим со дебелина од 1mm
 • цилиндрична брава со флексибилен клуч
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет

Повеќе за производот

#title#
шифраLenghtWidthWidthHeightтежина-- prazen stolpec -- 
622816715680310155376400

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.