950/6-BLACK НОВО

Атрибути на производот

 • Гардероберите се фарбани со боја во прав за да бидат отпорни на рѓосување. За дополнителна заштита челикот е лакиран со еколошки кадмиум и безоловна боја. Вратите на гардероберот се со светли бои и ја исполнуваат секоја просторија со младешка атмосфера.
 • Телото на гардероберот е направено од 0.8 mm дебел високо квалитетен челичен лим
 • вратите се направени од 1 mm дебел челичен лим, појачан против странична торзија и свивање. Вратите ги има во 6 разни бои: (RAL 1021, RAL 3020, RAL 5010, RAL 6029, RAL 2004 и RAL 7035).
#title#
шифраДолжинаШиринаВисинаДолжинаШиринаВисинатежина 
628588100050018803002087575000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Accessories

Резервни делови

Related products

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.