909

Атрибути на производот

 • Материјал: вештачка кожа 650 гр., прегради за куфер 450 гр.
 • Брава, прстени, заковки, тока, заштитно копче изработено од метал, хромирани
 • број на прегради: 28
 • .

Информативен лист

pdfТорба за електричари - 909

#title#
шифраДебелинаШиринаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
6019394201403202400
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.