6762.2

Информативен лист

pdfАдаптер 1/2" - 5/16" - 6762.2

Профили

1/2насаден клуч 6 аголенДа не се употребува на пневматски алатДоживотна гаранција

#title#
шифрадим.Должинатежина-- prazen stolpec -- 
6050631/2" - 5/16"3760
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Ергономски дизајнирани рачки

    Супериорниот квалитет на материјали употребен во линијата на Униор одвртките е надополнет со ергономски дизајнирани рачки за да се обезбеди одлично здржување.
  • Тро-компонентна рачка

    Со оваа комбинација на меки и тврди површини, специјалната тро-компонентна рачка - патент на Униор - осигурува комфорна и ефикасна изведба со минимален напор на рачниот зглоб додека се работи.
  • Фат отпорен на лизгање

    Способни да одговорат на различни профили на завртка и изложени иновативни трокомпонентни рачки, УНИОР одвртките осигуруваат голема ефикасност и фат отпорен на лизгање.