670/6A

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • кован
 • целосно појачан и кален
 • врв индукциски појачан
 • завршна површина: лакирана
 • изработен по стандард DIN 7256

Стандарди

ДИН 7256

Информативен лист

pdfСекач шпиц - 670/6A

Повеќе за производот

Профили

Wear eye protectionWear protective glovesLifetime warranty

#title#
шифраLenghtSign HX profileтежина-- prazen stolpec -- 
6085551251072
60417425016390
60848630018578
6084885002012051
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Accessories

 • Високо квалитетен материјал

  Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
 • Ергономски дизајн

  Нивната најопшта употреба - водечки клинови - долго се пропагира од различни типови чекани и други ударни алати. Рангот на оригинални чекани со оригинална дрвена рачка е проширен со алати со метална рачка, дополнително изолирани со пластично куќиште. Униор чеканите имаат ергономски дизајнирани пластични куќишта за подобрување на фатот и овозможување побезбедна употреба.
 • Прецизност

  Целта на универзалната употреба на чеканите или ѕидарските, столарските, браварските, чеканите за заварување и другите чекани со специфична употреба е ефикасно да ја пренесат активната сила на една прецизирана цел.