642A

Атрибути на производот

 • алатен челик
 • заменлив одбележувач, целосно појачан и кален
 • завршна површина: никлувана

Предности:

 • нерамен самоудирачки механизам, активиран со притисок надолу
 • прилагодлива сила

Повеќе за производот

Профили

Force in N

#title#
шифраSign of forceLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
61681060 - 13012570

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • Високо квалитетен материјал

  Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
 • Ергономски дизајн

  Нивната најопшта употреба - водечки клинови - долго се пропагира од различни типови чекани и други ударни алати. Рангот на оригинални чекани со оригинална дрвена рачка е проширен со алати со метална рачка, дополнително изолирани со пластично куќиште. Униор чеканите имаат ергономски дизајнирани пластични куќишта за подобрување на фатот и овозможување побезбедна употреба.
 • Прецизност

  Целта на универзалната употреба на чеканите или ѕидарските, столарските, браварските, чеканите за заварување и другите чекани со специфична употреба е ефикасно да ја пренесат активната сила на една прецизирана цел.