641/6HS

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • целосно појачан и кален
 • врв индукциски појачан
 • завршна површина: лакирана
 • ергономски тешки двокомпонентни рачки
 • изработен по стандард DIN 6450

Стандарди

ДИН 6450

Информативен лист

pdfИзбивач со рачка - 641/6HS

Повеќе за производот

#title#
шифраDiameterLenghtSign HX profileтежина-- prazen stolpec -- 
61975921501081
61976031501076
61976141501079
61976251501083
61976361501086
61976481501299

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Високо квалитетен материјал

  Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
 • Ергономски дизајн

  Нивната најопшта употреба - водечки клинови - долго се пропагира од различни типови чекани и други ударни алати. Рангот на оригинални чекани со оригинална дрвена рачка е проширен со алати со метална рачка, дополнително изолирани со пластично куќиште. Униор чеканите имаат ергономски дизајнирани пластични куќишта за подобрување на фатот и овозможување побезбедна употреба.
 • Прецизност

  Целта на универзалната употреба на чеканите или ѕидарските, столарските, браварските, чеканите за заварување и другите чекани со специфична употреба е ефикасно да ја пренесат активната сила на една прецизирана цел.