633

Атрибути на производот

 • материјал: ABS
 • сина боја

Употреба:

 • Користете го магнетизерот за да го магнетирате врвот на шрафцигерот така што шрафовите се држат до врвот. Магнетизирајте го врвот со притискање на врвот и вратило на шрафцигерот преку отворот на магнетизерот означен со +. Врвот на шрафцигер веднаш ќе се магнетизира.
 • Врвот може да се демагнетизира во отворот обележан за демагнетизирање, со лесно поминување на шрафцигерот на внатрешниот ѕид на отворот.
 • Времетраењето на магнетизацијата зависи од областа на употреба. Ако магнетизиран шрафцигер се користи во просторија каде што линиите на магнетното поле се посилни (на пример, електричен кабинет), врвот се демагнетизира побрзо. Во нормална средина, магнетизацијата трае подолго.
 • Магнетизерот се користи за прицврстување на шрафови во простор ограничен за манипулација- кога завртката не може директно да се постави на местото каде што треба да се зацврсти, но може да се позиционира со помоѓ на магнетизираниот врв на шрафцигерот. Иста е употребата и при одвртување на шрафовите. Магнетизираниот врв на шрафцигерот истотака може да се користи за подигнување на ситни метални објекти во ограничен простор.

Важно!

 • Магнетизираниот шрафцигер неможе да се користи за дофаќање на шрафови од нерѓосувачки челик
#title#
шифраWidthThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
612866523091

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Ергономски дизајнирани рачки

  Супериорниот квалитет на материјали употребен во линијата на Униор одвртките е надополнет со ергономски дизајнирани рачки за да се обезбеди одлично здржување.
 • Тро-компонентна рачка

  Со оваа комбинација на меки и тврди површини, специјалната тро-компонентна рачка - патент на Униор - осигурува комфорна и ефикасна изведба со минимален напор на рачниот зглоб додека се работи.
 • Фат отпорен на лизгање

  Способни да одговорат на различни профили на завртка и изложени иновативни трокомпонентни рачки, УНИОР одвртките осигуруваат голема ефикасност и фат отпорен на лизгање.