596.1/7B

Атрибути на производот

  • челуст+ 2 навртки + 2 матици

Информативен лист

pdfРезервен нож за 596/6A - 596.1/7B

#title#
шифрадим.тежина-- prazen stolpec -- 
610977450542
610978600858

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Безбедно сечење

    Дизајнирани за сигурно и прецизно сечење на челичниот лим, армирање бетон, жици и кабли, PVC цевки, но и макази за обрежување грозје, макази за работа во овоштарници и виногради, разновидната линија на Униор маказите ги докажуваат своите предности кај широкиот опсег на професионалци и корисници дома.
  • Супериорен квалитетен челик

    Изработени од супериорен квалитетен карбонизиран челик, Униор маказите имаат калапесто ковани челусти, индукциски појачани острици, и солидно изолирани рачки, и исто така се карактеризираат со ефикасна површинска заштита.
  • Калени острици

    Со совршено калени острици можете да работите без употреба на сила и со одлични резултати.