558/5P

Атрибути на производот

 • рачки изработени од лим
 • дупчалките се од специјален челик за алат, целосно појачани и калени, наострени
 • завршна површина: никлувана
 • рачки обложени со пластика
 • димензии на дупчалките: 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 5

Повеќе за производот

Профили

Punch pliers

#title#
шифраLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
601557220287

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.