555/6

Атрибути на производот

 • материјал: ножеви од премиум плус јаглероден челик
 • алуминиумска долна челуст, челични рачки
 • челустите се целосно појачани и калени
 • ножот е зајакнат со индукција, фино брусен и обложен со тефлон
 • јаки лакирани рачки

Предности:

 • капацитет на сечење до 40 mm
 • двозглобна изведба

Употреба:

 • за режење гранки

Повеќе за производот

Профили

Форма на челустиДоживотна гаранција

#title#
шифраДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
6035227501895
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Резервни делови

 • Безбедно сечење

  Дизајнирани за сигурно и прецизно сечење на челичниот лим, армирање бетон, жици и кабли, PVC цевки, но и макази за обрежување грозје, макази за работа во овоштарници и виногради, разновидната линија на Униор маказите ги докажуваат своите предности кај широкиот опсег на професионалци и корисници дома.
 • Супериорен квалитетен челик

  Изработени од супериорен квалитетен карбонизиран челик, Униор маказите имаат калапесто ковани челусти, индукциски појачани острици, и солидно изолирани рачки, и исто така се карактеризираат со ефикасна површинска заштита.
 • Калени острици

  Со совршено калени острици можете да работите без употреба на сила и со одлични резултати.