516/4

Атрибути на производот

 • Safetytwist Плиерот е разноврсна алатка која ви помага да направите сигурни безбедносни жици (lockwiring) брзо и доследно.
 • Безбедноста останува најпозитивниот и сигурен метод за обезбедување на критични елементи што не смеат да се отстрануваат: секоја тенденција на затегнувачот да се олабави е бројачот кој дејствувал со затегнување на заштитната жица.
 • извртување и сечење капацитет:
 • 0.5mm нерѓосувачка жица без топлина
 • Мека жица од 0.8mm (Dia.)

Употреба:

 • Извртување на завртки, капачиња за нафта, одводни петли, вентили и единечни електрични приклучоци

Повеќе за производот

#title#
шифраLenghtWidthWidthAdditionsl lenghtDiameterтежина-- prazen stolpec -- 
62753021319494024250

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Материјали со врвен квалитет

  Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.