Гарнитура грип кримп клешти со променливи челусти во пластична кутија

428/4AGPB

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • завршна површина: фосфатна по стандард ISO 9717
 • двокомпонентни робусни изолирани рачки
 • Димензија на касетата: 307х260х55

Предности:

 • автоматски механизам за стегање кој овозможува сигурна работа
 • систем за брза промена за 4 различни вида челусти

Употреба:

 • за изолирани конектори AWG10-12/14-16/18-22 (4-6/1.5-2.5/0.5-1.0mm2)
 • за неизолирани конектори AWG14-6 (0.2-16mm2)
 • за облоги на завршеток на кабел AWG22-6 (0.5-16mm2)
 • за BNC/TNC коаксијани конектори RG-58, RG-59/62. Шестоаголните конектори 0.255 (6.48mm2), 0.213 (5.41mm2), 0.068 (1.73mm2)
#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
6215571315

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Резервни делови

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.