3200.21

Информативен лист

pdfRiveting pins - 3200.21

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраТиптежина 
625704B7
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција