3200.17

Информативен лист

pdfDisassembling pin - 3200.17

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифрадим.тежина 
625700dia. 5 mm13
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција