Алат за демонтирање на цевка за компресија кај мотор

3052/2BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • целосно подобрен и појачан
 • завршна површина: хромирана според ISO 1456:2009
 • ергономични робусни двокомпонентни рачки
 • Стегата за федери за вентили не се испорачува со притискувачки продолжетоци
 • Деловите за притисок (артикл 2202.1/2) со димензии 17, 21, 25 овозможуваат работење на скоро сите мотори и се достапни како резервни делови.

Предности:

 • погодна за скоро сите мотори благодарејќи на широкиот опсег на подесувања
 • после подесувањето на алатот за првиот вентил, брзината на работата се зголемува бидејќи не е потребно повторно подесување за останатите вентили
 • блокадата на рачката овозможува многу брзо и лагодно работење
 • рачката која се прилагодува го обезбедува саканиот притисок на федерот

Употреба:

 • алатотсе користи за поставување и одвојување на федерот на вентилот, рачката за механизмот за фиксирање и брзо-прилагодливите прихвати овозможуваат да се користи за сите видови мотори
#title#
шифраМинимум дијаметарД макс.Додатна должинатежина-- prazen stolpec --
620263251701401520
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Материјали со врвен квалитет

  Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.