266B

Атрибути на производот

 • Момент клуч специјално дизајниран за работа на велосипеди. Двете верзии се во големина која се вклопува во планирата употреба, прецизност и лесни за употреба. Помалата верзија има ¼˝ квадратен диск и ќе ви овозможи да работите дури и на најскриените завртки со ниски вредности на вртежен момент. Поголемата верзија има ½˝ квадратен погонски диск
 • не-лизгачка рачка
 • Индикација на постигнат момент : звучна сигнализација + 2 лед сијалички
 • Режим на работа : Одбери и следи
 • Избор на единица : N-m, in-lb, ft-lb, kg-cm
 • опрема: 60
 • батерија:1xAAA ( не е вклучена) ,компатибилен со батерии кои се полнат (rechargeable battery)
 • Гаранција : 10.000 мерни циклуси или 1 година
 • Автоматско исклучување после 5 мин

Повеќе за производот

#title#
шифраSign SQ 4-point profileTorque in NmLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6277841/4"1 - 20207249
6277851/2"4,3 - 85290535

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.