238H

Атрибути на производот

 • димензија 260 - за гарнитура 6-22, максимален број држачи 15
 • димензија 345 - 10 парчиња гарнитура иста димензија (22), максимален број држачи 20

Повеќе за производот

Профили

3/8Доживотна гаранција

#title#
шифраДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
61908926069
61923634584
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.