2091A

Атрибути на производот

 • L: 170mm; Ø: 22 mm; 100 - 130 lm
 • Лед светло : напред 7 парчиња х 1.5W + горе 1 парче х 1W
 • on/off копче на врвот
 • магнетен клип
 • издржливо куќиште
 • Li-ion battery, 800 mAh
 • Лед индикатор за полнење
 • повеќе од 5 часа во тек
 • USB прикличок за полнење со AC/DC адаптер : влез : 100V-240V, 50-60Hz; izlez 5V DC 1000mA

Информативен лист

pdfЛед светло - 2091A

#title#
шифраLenghtDiameterтежина-- prazen stolpec -- 
62720117022115

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.