2089/2BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • материјал на врвовите:појачан челик за алат
 • површина: хромирана ISO 1456:2009
 • цврсти рачки изолирани со двокомпонентни навлаки
 • за стеги кои се користат во системи за греење,ладење, довод на гориво и течност за стакло

Предности:

 • алатот одговара на повеќето стандардни димензии на стеги
 • замената на стегите е едноставна благодарение на сопирачката за фиксирање на клештата

Како да се користи алатот?

 • Клештите се користат за вадење шелни од цревата во разладните и грејните системи. Овозможува брзо и сигурно отстранување на цревото од цревниот продолжеток. Погоден за стеги со опсег на прихват од 18-54мм. Бовденовиот кабел со должина од 600 мм овозможува ефикасна употреба во тешко достапни места каде не може да се пристапи до шелните со други клешти. Клештите имаат назабен осигурач со 8 позиции за отварање или стегање на шелната во положба која овозможува симнување на стегата полесно и без потреба од дополнителна сила. Рачките се така дизајнирани така да кога челустите на клештите се најшироко отворени, тие се лесни за стискање со колку што е можно помалку сила.

Се користи за :

 • Alfa Romeo, Audi, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Lancia, MAN, Mercedes, Opel/Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Toyota, VW, Volvo

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
620234230600415
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.