2086

Атрибути на производот

 • материјал: нерѓосувачки челик, отпорен на корозија
 • држи делови и алат на едно место
 • задржува секакви матици, вијци, навртки и други челични делови

Предности:

 • снажен траен магнет, дно покриено со заштитен слој гума
 • може да се користи во било која положба

Како да се користи алатот?

 • благодарение на гумената заштита, овој јак магнетен сад е корисен во сите области-од сервисни работилници до индустрија - секаде каде што може да се прикачи за метална површина. Може да се користи во сите положби. Магнетот е толку снажен да може да виси од металната површина заедно со металните делови. Вака навртките, матиците и ситниот алат не можат да се изгубат.

за употреба во гаражи, работилници, дома

Информативен лист

pdfМагнетен сад - 2086

Повеќе за производот

Профили

Magnet force in kilograms

#title#
шифраDiameterHeightSign for magnetтежина-- prazen stolpec -- 
619728150403387

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.