Професионален авто комплет за инспекциони работи

2084

Атрибути на производот

 • со долготрајна LED светилка
 • се испорачува во издржлив пластичен куфер
 • носивост на магнетот: 3,5 kg
 • комплетот опфаќа: 1 округло огледало со пречник 60mm, 1 правоаголно огледало (65x42mm), лампа и магнет, 3 L1154F батерии и куфер со квалитетна сунѓереста влошка
 • многу е корисен за вадење метални предмети од тешко достапни места. Се испорачува со атрактивен и издржлив куфер. Секој дел од комплетот е поединечно сместен во лежиште на влошката, па заради тоа е достапен
#title#
шифраThicknessWidthHeightLenghtSign for magnetтежина-- prazen stolpec -- 
619742240110456503.5360

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.