Телескопска магнетна фаталка со светилка

2083

Атрибути на производот

 • за подигање завртки, навртки и други мали метални делови

Предности:

 • батерии заштитени од влага
 • се испорачува со 3 батерии од типот LR41
 • со светилка, за употреба во мрачен простор меѓу машински делови

Како да се користи алатот?

 • Алатот е наменет за фаќање мали метални предмети. Светилката се активира автоматски во текот на извлекувањето на телескопот од куќиштето. Корисен е при работа во делимично мрачен простор на моторот или машината. Кога работата ќе се заврши алатот едноставно се собира а осветлувањето се гасне автоматски. Фаталката има шнола за прикачување на џебот.
#title#
шифраДолжинаДолжинаЗнак за магнеттежина-- prazen stolpec -- 
6197411706600.542
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.