2082/3

Атрибути на производот

 • материјал: челусти од специјален флекс плус јаглероден челик
 • рачки изработени од челичен лим
 • Капацитет на сечење: 25-85 mm
 • за отсекување издувни цевки во тек на замена на поединечни делови на издувен систем

Предности:

 • Т рачка обвиена со пластика за подобар фат
 • универзален механизам за затворање на челустите
 • многу долг ланец за режење

Како да се користи алатот?

 • Основна намена на овој алат е сечење на издувни цевки. Конструкцијата на ленецот и ножевите овозможува сечење и на бакарни, пластични и други цевки во пречник од 25-85 мм. Употребата на овој алат е брза и безбедна благодарение на приборот: продолжениот резен ланец (можност за сечење до 85 ммm), со поголемите резни ножеви за челични цевки со дебелина на ѕидот до 3 мм, за бакарни цевки со дебелина на ѕидот до 4 мм, и PVC цевки со дебелина на ѕидот до 5 мм; T рачката ја намалува потребната снага за користење на алатот, го зголемува стисокот и спречува излизнување, механизмот за затварање која го држи алатот во зададената положба се додека не се ослободи. Резниот ланец е подложен на абење па го нудиме и како резервен алат (арт.2082.1)

Повеќе за производот

Профили

Видео презентацијаДоживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаФ минФ макстежина-- prazen stolpec -- 
6192553302585765
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

Резервни делови

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.