2081/3

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флех плус јаглероден челик
 • рачки изработени од челичен лим
 • се користи за запирање на проток на масло, гориво...

Предности:

 • челустите немаат остри ивици со што е избегнато оштетување на цревото
 • Пластична Т рачка дополнително го подобрува фатот
 • брзо и едноставно запирање на проток на гориво и други течности
 • универзален механизам за затворање на челустите

Како да се користи алатот?

 • овој алат е незаменлив за време на промена на делови кои се споени за било кој проточен систем. Основна намена на алатот е да го блокира протокот на различни течности низ свивливи црева, така да механичарот може да замени некој дел без да предизвика евентуално истекување. Алатот може да се користи за еластични црева во возилата, земјоделската механизација, како и во наутички средства. Препорака е пречникот на цревото да не надмине 55 мм бидејки за поголеми димензии не се гарантира блокада на протокот.

Повеќе за производот

Профили

Видео презентацијаДоживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаМаксимален дијаметар на цевкатежина-- prazen stolpec -- 
61925428555611
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.